Reguliere wietzaden

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Frisian Duck
Frisian Duck
  €29,50
  Blueberry
  Blueberry
   €34,50

   Reguliere wietzaden

   Wanneer je op zoek bent naar wietzaden, dan zijn reguliere wietzaden een goede optie. Reguliere wietzaden zorgen voor ongeveer 50% mannelijke en 50% vrouwelijke wietplantjes. Het verschil tussen deze planten is dat de vrouwelijke planten toppen produceren en de mannelijke wietplanten pollen produceren. Het lijkt door de hoeveelheid mannelijke zaadjes misschien minder interessant om te kiezen voor reguliere wietzaden, toch is dit zeker niet waar. De meeste old skool kwekers zweren bij de reguliere wietzaden. Daarnaast zijn de reguliere wietzaden erg populair bij de mensen die hun eigen hybrides en kruisingen willen kweken, 

   Wat zijn reguliere wietzaadjes precies?

   Wanneer een volwassen vrouwelijke plant bevrucht wordt met de pollen van een mannelijke wietplant, dan begint het proces van de reguliere wietzaden. De productie van de zaden kan beginnen wanneer de mannelijke en vrouwelijke genetica van de planten samenkomen. In dit geval zullen de zaden vallen onder reguliere zaden, tenzij de kweker het geavanceerde werk aankan om autoflower of gefeminiseerde zaden te produceren. 

   De reguliere wietzaden zorgen er in tegenstelling tot de gefeminiseerde zaden voor dat de zaden uit circa 50% mannelijke en 50% vrouwelijke zaden bestaan tijdens de productie. Je kunt er hierbij voor kiezen om de mannelijke planten weg te doen, om de pollen te gebruiken of te bevriezen voor een later moment.

   Wanneer je op zoek bent naar de natuurlijkste vorm wietzaadjes, dan zijn de reguliere wietzaden een echte aanrader. De reguliere zaden orden ontwikkeld uit zowel stabiele mannelijke als vrouwelijke planten ouders. De reguliere zaden zijn de natuurlijkste zaadjes omdat de zaadjes zorgen voor de genetica zoals de natuur ze van oorsprong bedoeld heeft. Deze zaadjes zorgen namelijk van nature voor gezonde oogsten van zowel vrouwelijke als mannelijke wietzaden. 

   Reguliere zaden zijn ideaal om je eigen hybrides en kruisingen te ontwikkelen

   Over het algemeen kweken mensen wiet voor hun eigen gebruik en genot. Sommige wietkwekers vinden het ook leuk om een bijzondere plant te vinden. Wanneer ze een bijzondere plant vinden, dan zullen ze deze bewaren als basis voor hun eigen toekomstige hybrides. In dit geval hebben ze enkel mannelijke pollen nodig waarmee de vrouwelijke toppen bestuift moeten worden. Na dit proces zullen de reguliere zaden worden gevormd. De reguliere wietzaden die aangeboden worden op onze website zijn ideaal om mannelijke planten mee te kweken waarmee je fantastische hybrides of kruisingen kunt ontwikkelen. 

   Reguliere zaden geven je een kijkje in beide geslachten

   Wist je dat heel erg veel kwekers nog nooit een mannelijke plant aan den lijve hebben bewonderd? Dit komt doordat de meeste kwekers kiezen voor gefeminiseerde zaden waarbij er alleen vrouwelijke planten geproduceerd worden. Hierdoor komen ze vrijwel nooit de mannelijke planten tegen. De echte cannabiskwekers zullen sneller kiezen voor reguliere zaden. Deze kwekers genieten namelijk van alle aspecten die komen kijken bij het kweken van wiet. Hierdoor vinden deze kwekers het leuker om te kweken met reguliere zaden. 

   De voordelen van reguliere wietzaadjes

   Het gebruik van reguliere wietzaadjes geeft een aantal unieke voordelen. Een aantal van deze voordelen zijn: 

   • Hogere weerstanden
    De meeste reguliere cannabiszaadjes kunnen een stuk beter tegen schommelingen vanuit de omgeving. Denk hierbij aan een gebrek aan water of blootstellingen tegen fel licht. Natuurlijk wilt dit niet zeggen dat je de plant moet kweken zonder een optimale verzorging. Wanneer jij je planten geen water geeft en dagen in de felle zon laat staan, dan is dit natuurlijk zeker niet optimaal voor de kweek. 
   • Ideaal voor gezonde klonen
    Reguliere zaden zijn door zijn sterke eigenschappen vaak een stuk uniformer en stabieler dan de gefeminiseerde wietzaadjes. Hierdoor zijn de reguliere zaadjes meer geschikt voor breeding of het verzamelen van stekken. 
   • Genetische stabiliteit
    Reguliere wietzaadjes zijn de beste keuze wanneer je een bepaald fenotype wilt behouden. 
   • Maximale opbrengst qua smaak, effect en nog veel meer
    Het kweken van reguliere zaadjes heeft als voordeel dat je zowel mannelijke en vrouwelijke planten kunt kiezen om te breeden. Dit wilt dus zeggen dat de reguliere zaadjes enorm productief zien. Hierdoor kun je jezelf bij reguliere zaden ook concentreren op bepaalde interessante kenmerken. Denk hierbij aan een goede smaak, sterke kleuren, weerstand tegen ziekten en nog veel meer interessante voordelen. 
   • Kleinere kans op hermafroditisme
    Reguliere zaadjes hebben tijdens de kweek een betere weerstand tegen stress. Hierdoor heb je automatisch een kleinere kans op hermafrodiete wietplanten. Hermafrodiete wietplanten.zijn planten met gemixte geslachtsorganen. Dit is in de meeste gevallen vaak problematisch voor breeders.

   Kies voor kwalitatieve zaden

   Misschien vraag je jezelf weleens af waarom je beter niet kunt kiezen voor goedkope wietzaden. Je wilt natuurlijk liever zo goedkoop mogelijk kunnen genieten van het genot van je eigen planten. Toch is het niet erg verstandig om voor de goedkoopste zaden te kiezen. Wietzaadjes met een goede kwaliteit zijn namelijk de basis voor gezonde planten en kwalitatieve oogsten. Daarnaast kunnen lage kwaliteitszaadjes ervoor zorgen dat er minder THC in het eindproduct zit. Dit is natuurlijk erg vervelend als je 3 tot 4 maanden bezig bent met de productie en het product uiteindelijk tegenvalt. Op onze website worden alleen kwalitatieve zaden verkocht. Met een goede verzorging ben je er dus van verzekerd dat je een kwalitatief eindproduct hebt gekweekt. Er zitten vele voordelen aan kwalitatieve wietzaden. De voordelen van hoge kwaliteit cannabiszaden zijn: 

   1. Compacte structuur
    Wanneer je hoge kwaliteit cannabiszaden koopt, dan kun je genieten van een compacte structuur. Dit is vooral een voordeel bij een Sea of Green opstelling. Op deze manier zal het bladerdek van de plant optimaal genieten van de lichtenergie. Hierna worden deze omgezet naar keiharde en zware buds. 
   2. Een hoog THC-gehalte
    Wanneer je kiest voor kwalitatieve cannabiszaden, dan ben je ervan verzekerd dat je een plant kweekt met een hoog THC-gehalte. Hierdoor heb je minder van het product nodig wanneer je het product gaat consumeren. Bij lage kwaliteitszaadjes is het THC-gehalte in de meeste gevallen erg laag. 
   3. Maximale opbrengst
    Wanneer je kiest voor kwalitatieve wietzaadjes dan is je opbrengst een stuk hoger dan bij strains van goedkope zaadjes. Ook de ervaren kweker zal een hogere opbrengst kweken met hoge kwaliteitszaadjes. 
   4. Hoge schimmelbestendigheid
    Wanneer je kiest voor premium kwaliteit cannabiszaadjes, dan heb je een hogere schimmelbestendigheid. Een bekend probleem wanneer je buiten kweekt, is namelijk schimmel. De vochtige gebieden zorgen al snel voor een schimmel, wat natuurlijk erg jammer is van de kweek. Wanneer je kiest voor hoge schimmelbestendigheid, dan is de kans op schimmelvorming kleiner. Kwalitatieve wietzaadjes zijn namelijk beter bestand tegen de schimmel. 
   5. Een hoge warmtebestendigheid
    Hoge kwaliteitszaadjes zijn een stuk geschikter voor de felle en hete zomers. Lage kwaliteitszaadjes kunnen vaak niet tegen hoge temperaturen waardoor de productie mislukt. Hoge kwaliteitszaadjes kunnen daarentegen beter tegen felle zomers. 
   6. De kwaliteit
    Wanneer je kiest voor een A-merk dan kun je ook genieten van een A-kwaliteit. Dit geld bij cannabiszaadjes ook zo. Wanneer je kiest voor een hoge kwaliteit zaadjes dan produceer je een sterke cannabisgeur, compacte topvormingen, prachtige trichomen en een felgroene kleur. Je merk tijdens de kweek en na de productie direct dat je een mooie plant hebt gekweekt met een hoge kwaliteit. 

   De beste wietzaden kopen

   Je hebt nu gelezen hoe belangrijk het is om hoge kwaliteitszaadjes te kopen voor je kweek. De keuze om te kiezen voor de beste zaadjes is daarom al snel gemaakt. De beste wietzaden kopen is bij ons gelukkig erg gemakkelijk. Wij verkopen namelijk alleen maar cannabiszaadjes van de beste kwaliteit. We vinden het belangrijk dat de klant met de juiste verzorging een goed product kan kweken, daarom vind je bij ons ook geen low quality zaadjes. Wietzaadjes bestellen van een hoge kwaliteit is dus erg gemakkelijk. Op onze website verkopen wij verschillende soorten zaden die allemaal een topkwaliteit hebben. 

   Wietzaden groothandel voor de beste wiet zaden online

   Wanneer je op zoek bent naar kwalitatieve wietzaden dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze website kun je meerdere soorten en merken wietzaadjes kopen. Wij zijn namelijk een groothandel van de beste wietzaadjes die beschikbaar zijn op de markt. Hierdoor kun je bij ons verschillende soorten merken vinden, maar ook verschillende soorten wietzaadjes. Je kunt bij ons terecht voor autoflower zaadjes, gefeminiseerde zaadjes en reguliere zaadjes. 

   Het kopen van wietzaden is legaal in Nederland

   Het is in Nederland volkomen legaal om wietzaden te kopen en te bezitten. Het maakt hierbij niet uit welk gehalte CBD of THC de zaadjes hebben. De gehele handel in cannabiszaadjes is daarom legaal in Nederland, waardoor we de zaadjes ook legaal aan jou mogen verkopen. Over het kopen van zaden hoef je dus geen enkele zorgen te hebben. 

   Wietzaadjes bestellen via onze website 

   Op onze website bieden we verschillende soorten zaadjes aan, maar ook verschillende soorten merken. Wanneer je een bestelling wilt plaatsen op onze website dan word je bestelling zo snel mogelijk aan huis geleverd. Over het algemeen worden alle zaadjes binnen een tot twee werkdagen bij je thuisbezorgd. Wanneer je ervoor kiest om je bestelling thuis te bezorgen dan worden er verzendkosten in rekening gebracht. Een bestelling van 40 euro of meer zorgt ervoor dat de verzendkosten kosteloos zijn. Een leuk voordeel is dat wij verzenden binnen heel Europa. Heb je nog vragen over onze producten, dan kun je tijdens werkdagen onze klantenservice bereiken van 9 uur tot 16 uur. Wij staan je graag te woord om je te helpen bij je vragen over ons assortiment.